Woezel en Pip muurstickers

Sorteren op:

Sale
Woezel en Pip muurstickers. Dit vel bestaat uit in totaal 32 losse muurstickers uit de televisie- en kinderboekenserie Woezel en Pip.
€32,95 €24,95
Sale
Woezel en Pip muursticker met vriendjes. Een mooie, grote muursticker van Woezel, Pip en hun vriendjes. Een prachtige sticker waarmee u de muur van uw kleine gemakkelijk en snel versiert.
€34,65 €29,95

Woezel en Pip muurstickers

 Woezel en pip muurstickers zijn sindskort ook verkrijgbaar bij muurstickerdirect.nl! De twee lieve hondjes decoreren de muur van de kamer van uw zoon of dochter binnen enkele minuten. 

Woezel en Pip muurstickers bevestigen

Een muursticker is een super eenvoudig middel om de kinderkamer net even af te maken, of juist om een kamer een hoop fleur te geven. De Woezel en Pip varianten van onze producten zijn kleinere muurstickers, die overal opgeplakt kunnen worden: van de muur tot het meubilair, zolang het een glad oppervlak betreft is het geen probleem. Meer hierover leest u hier! Dus zelfs als de muur geen beplakbare optie is, kunnen onze stickers nog elders worden geplakt, dit kan zelfs op laptops!

Woezel en Pip

Woezel en Pip is een animatieserie waarin twee schattige hondjes, die origineel uit een kinderboek komen, van alles meemaken. Een groot deel van de afleveringen is gerelateerd aan ervaringen die kinderen in hun jeugd opdoen, zoals vriendschap en samen spelen. De serie bestaat uit korte afleveringen, waarin Woezel en Pip steeds weer iets nieuws beleven. 

Bekijk ook onze Winnie de Poeh muurstickers! 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x