Winnie de Poeh muurstickers

Sorteren op:

Sale
Muursticker Winnie de Poeh stickerbehang is dé manier om de kamer van zoon of dochter een geweldige make-over te geven. Dit stickerbehang brengt u eenvoudig aan en geeft een geweldige sfeer aan de kinderkamer.
€179,99 €159,99
Sale
Muursticker Winnie de Poeh. Winnie en zijn vrienden hebben plezier met ballonnen. Muurstickers van verschillende groottes.
€24,95 €21,45
Muursticker met Winnie de Poeh, Teigetje en Knorretje die samen honing proberen te pakken.
€52,45
Sale
Muursticker waarop Winnie de Poeh en zijn vriendjes luieren achter een boomstam.
€45,95 €37,99

Winnie de Poeh muurstickers

Prachtige Winnie de Poeh muurstickers. Die vindt u in deze categorie! Met deze prachtige muurstickers van Winnie de Poeh, Tijgetje en Knorretje maakt u van de kinderkamer een waar Disney paradijs. U vindt hier verschillende muurstickers van groot tot klein. TIP: bekijk zeker ook de Groeimeter van Winnie de Poeh. Hiermee wordt de groei van uw kinderen opmeten nog leuker!

Winnie de Poeh muurstickers aanbrengen


Met deze prachtige muurstickers is de kamer van uw kind binnen mum van tijd omgetoverd tot een prachtige kamer, dat is een feit. Maar voordat u van de muurstickers kunt genieten moeten de stickers op de juiste manier worden aangebracht! Ten eerste is het belangrijk om te vermelden dat muurstickers alleen op een gladde muur met weinig tot geen structuur kunnen worden aangebracht. Mocht uw muur heel licht gestuukt zijn is het wel mogelijk dat de sticker blijft plakken, maar een grove korrel kan helaas echt niet. De sticker plakt wel uitstekend op behang en gladde muren. Is de muur niet geschikt, maar wilt u toch uw kind blij maken met een Winnie de Poeh muursticker? Dan kunt u de stickers eventueel ook aanbrengen op deuren, ramen of bijvoorbeeld de kledingkast!

Let op: het is aan te raden de muurstickers bij een geverfde muur pas na 3 weken aan te brengen. Door het vocht dat vrijkomt bij het drogen van de muur kan de muursticker namelijk los gaan laten.

Over Winnie de Poeh

Winnie de Poeh: de schattige knuffelbeer die gek is op honing. De verhalen van Winnie de Poeh spelen zich allemaal af in het Honderd Bunderbos. De meeste verhalen zijn vrij eenvoudig en zijn vaak gebaseerd op het feit dat Poeh gek is op honing en hier vaak de meest onnozele dingen voor doet. Zo is hij wel eens vast komen te zitten in een boom vol honing, maar natuurlijk ook vol met bijen. Naast Winnie, spelen ook Knorretje, Teigetje en Iejoor vaak een belangrijke rol in de verhalen. Deze zijn dan ook vaak op onze muurstickers van Winnie de Poeh afgebeeld. Weetje: het Honderd Bunderbos is gebaseerd op een echt bestaand bos in de buurt van de schrijvers woonplaats!

Tip: bekijk ook onze muurstickers van Planes, muurstickers van Dora, muurstickers van Woezel en Pip en muurstickers van Frozen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x