Verzenden, betalen & retourneren

Verzendinformatie

Wij zullen uw pakket verzenden via PostNL, de grootste postvervoerder van Nederland en bovendien de postbezorger met het hoogste percentage de volgende dag bezorgde pakketten. Indien u voor 16.00 een bestelling bij ons plaatst, en de producten die u heeft besteld zijn voorradig, dan heeft u het pakket de volgende dag in huis. Indien dit niet lukt, zullen wij tijdig contact met u opnemen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de bestel en bezorgdagen.

 

Besteldag (voor 16.00)

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Zondag

Dinsdag

 

Zodra het pakket wordt verzonden zult u van ons een e-mail krijgen met daarin een Track en Trace code. U kunt hiermee op de website van PostNL kijken wanneer uw pakket bezorgd zal worden.

 

Retourinformatie

Bent u niet tevreden over onze producten? Dan kunt u het product, mits onbeschadigd en in originele verpakking, retourneren. Indien u voor u het product retour stuurt even contact met ons opneemt zullen wij u een retourlink toe sturen. U kunt hiermee een verzendetiket afrekenen en uitprinten. De kosten voor dit verzendetiket zijn met €5,95 lager dan de reguliere verzendkosten bij het postkantoor. U kunt het pakket vervolgens, voorzien van verzendetiket, terugsturen via een PostNL postkantoor. U hoeft daar niet nogmaals te betalen.

Neem voor u een product retour zendt altijd even contact op met onze klantenservice.

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na levering, zonder opgave van reden annuleren. U heeft wettelijk gezien 14 dagen de tijd om een melding te doen van uw retourzending, en vervolgens nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te zenden. Wij zullen vervolgens wederom binnen 14 dagen het bedrag, inclusief verzendkosten terugstorten op uw rekening. Uit de praktijk blijkt dat dit vaak binnen enkele werkdagen gebeurt is. De kosten die u maakt bij het terugsturen van het product zijn wel voor uw rekening.

  

Betaalinformatie

Wij hebben verschillende betaalmethodes. De handigste betaalmethodes zijn iDeal en Paypal. Zo kunnen wij direct zien of de betaling voldaan is en kunnen wij dus direct tot verzending over gaan.

iDeal

Via iDeal kkunt u uw bank selecteren en vervolgens via internetbankieren afrekenen. Ideal is beschikbaar voor zo goed als alle banken uit Nederland.

PayPal

Afrekenen kunt u tevens via PayPal. Bij een betaling via PayPal is uw aankoop ten aller tijde verzekerd. Het nadeel hiervan is dat er wel 2% betaalkosten aan verbonden zijn.

Bankoverschrijving

Wanneer u voor ‘Bankoverschrijving’ heeft gekozen zullen wij u een mail toesturen met daarin een factuur met daarop ons rekeningnummer. Omdat het bij een bankoverschrijving langer duurt voordat het geld op onze rekening zal staan, zal de levertijd langer zijn dan gebruikelijk.

Betalen bij afhalen

U kunt uw bestelling ten aller tijde bij ons in Zuid-Scharwoude komen ophalen. Dit is alleen mogelijk op afspraak en pinnen is helaas niet mogelijk. Indien u op deze manier een bestelling heeft geplaatst zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x