Planes muurstickers

Sorteren op:

Sale
Muursticker Dusty van Planes. Dit stoere vliegtuig racet door de lucht op weg naar de overwinning. Maak vandaag nog van de kamer van uw zoon een gave jongenskamer met Dusty op de muur!
€42,95 €34,95
Muursticker Planes Dusty bedekt de hele muur met de drie gigantische vliegtuigen. Met de stoere Dusty voorop maakt deze grote muursticker uw kinderkamer uniek!
€159,99
Sale
Planes muursticker van Skipper. In de film Planes is skipper een stoer vliegtuig die zijn vriend Dusty naar de overwinning helpt.
€42,95 €34,95
Muursticker Planes met Dusty, Skipper, Ripslinger, Bravo en Echo. Deze Planes muurstickers zijn van verschillende groottes.
€22,99
Muursticker Planes 2. Een nieuwe film van Planes betekent ook nieuwe muurstickers van Planes, die u razendsnel op de muur bevestigt.
€22,95
Muursticker Planes 2 met Dusty. In Pixars nieuwe film is Dusty een watervliegtuig waarin de Planes moeten blussen en redden. Daarnaast komt Dusty nu ook bij uw kind op de muur!
€39,95
Sale
Planes muursticker met daarop Skipper, Dusty, Echo en Bravo. Prachtige sticker, een echte eyecatcher voor de kinderkamer!
€46,98 €39,95

Planes muurstickers

Planes muurstickers, die vind je hier op deze pagina. Levensgrote muurstickers van Skipper, Dusty en kleinere muurstickers met elk vliegtuig. Er zijn in 2013 en 2014 twee films van Planes uitgebracht en zijn daarmee een van de meest recente successen van Disney. Logischerwijs vind je bij ons dus Planes muurstickers, levensgrote welteverstaan.

Planes muursticker aanbrengen

Een ding is zeker, onze muurstickers toveren de kamer van uw kind heel eenvoudig om tot een ware kinderdroom. Van een levensgrote Skipper of Dusty aan de muur kan ieder kind genieten. Maar hoe plak je die stickers eigenlijk op? Allereerst is het goed te vermelden dat de echt grote muurstickers uit meerdere delen bestaan. Dat maakt het gemakkelijk om ze op te plakken! U haalt de sticker simpelweg van het stickervel en plakt deze waar u wilt op de muur. Zit de sticker per ongelijk niet op de juiste plek? Geen probleem! Door het gebruik van gepatenteerde lijm zijn dit de enige muurstickers die meerdere malen te verplaatsen zijn, zonder lelijke plakresten! Let er bij het aanbrengen van een muursticker wel op dat wanneer u recent de muur heeft geverfd ongeveer 3 weken wacht. Door het drogen van de muur zal er vocht uit worden onttrokken wat de muursticker mogelijk doet loslaten.

Planes de film

Planes is een spin-off van de succesvolle animatiefilm Cars. De film draait om een sproeivliegtuigje dat mee wil doen aan de belangrijkste vliegtuigrace wereld. Dit vliegtuig heet Dusty. Om mee te kunnen doen aan de vliegtuigrace zal hij eerst gekwalificeerd moeten worden. Tijdens de race waarin Dusty zich kan kwalificeren zal hij als een van de eerste vijf vliegtuigen moeten eindigen. Tot ieders teleurstelling wordt Dusty vijfde, maar.. Een vliegtuig dat boven hem is geeindigd wordt uitgesloten van de race door het gebruik van illegale brandstof. In aanloop van de vliegtuigrace wordt Dusty getraind door Skipper. Skipper is een gevechtsvliegtuig uit de tweede wereldoorlog met veel ervaring. Bekijk onze muurstickers van Skipper, en onze muurstickers van Dusty!

Na het succes van de eerste film, is ook een tweede Planes film uitgebracht: Planes 2: Fire & Rescue.


Bekijk ook onze Cars muurstickers!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x