Mickey Mouse muurstickers

Sorteren op:

Sale
Minnie Mouse betovert de muur van uw dochter samen met Katrien. De winkelende dames zitten als u op een werkdag bestelt, morgen al op de muur!
€179,99 €159,99
Sale
Muursticker Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck en Katrien Duck versiert de muur met figuren van verschillende groottes.
€30,45 €24,95
Sale
Mickey mouse muursticker. Mooie, scherpe muursticker bestaande uit 2 keer Mickey Mouse en 1 keer Donald Duck
€30,54 €24,95
Sale
Minnie mouse muursticker. Minnie mouse is op deze 3D schuim muursticker samen met Katrien afgebeeld. Deze muursticker vrolijkt een kale deur of muur direct op!
€24,95 €19,95
Sale
Muursticker Minnie Mouse voor de meisjeskamer. Minnie houdt van winkelen, en dat laat graag zien op deze muursticker.
€24,95 €22,95
Sale
Muursticker Mickey Mouse, Minnie Mouse en Pluto. Deze Muurstickers komen dankzij de schuimen laag naar voren waardoor het 3D is.
€24,95 €19,95

Mickey Mouse muurstickers

Mickey Mouse muurstickers. Hierboven vindt u verschillende muurstickers van het muizenstel Mickey en Minnie Mouse, maar ook hun vrienden, stripfiguren die in dezelfde films en strips voorkomen. We kennen Mickey en zijn vrienden allemaal wel van vroeger: zowel de strips als de tekenfilms heeft vrijwel iedereen wel eens gezien. Door het grote succes zijn er ook muurstickers van de Disney-figuren beschikbaar gekomen.

Mickey Mouse muurstickers opplakken

Zoals in deze blog te lezen is, is het aanbrengen van een muursticker helemaal niet zo moeilijk en kan het op alle oppervlakken, zolang deze geen grove structuur hebben. Ook raden wij aan de muurstickers niet op een recent geverfde muur te plakken en na het verven minstens drie weken te wachten alvorens u onze producten op de muur bevestigd.

Mickey Mouse

Mickey Mouse komt zoals twee alinea's eerder geschreven in zowel tekenfilms als strips voor. Oorspronkelijk kwam de vrolijke muis voor in een film, maar na enkele aanpassingen was hij ook klaar om de rol van tekenfiguur te vervullen. Tegenwoordig is dat zijn voornaamste rol, maar ook als muursticker zijn Mickey en Minnie tegenwoordig te vinden.

Bekijkt u ook eens muurstickers van andere disneyfiguren zoals levensgrote Skipper!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x