Mario muurstickers

Sorteren op:

Muursticker Super Mario voor de stoere jongenskamer. Deze muursticker bestaat uit meerdere onderdelen, waardoor u de muur van kinderkamer zelf in kunt richten.
€22,95
Muurstickers van Super Mario Galaxy 2. Deze zelfklevende muurstickers maken van een kinderkamer in no-time een gezellige speelplek.
€22,95
Muursticker Mario Kart 8 brengt de loodgieter met zijn bekende franchise nu naar de muur. Mario en zijn kart zijn levensgroot op de muur van uw kinderkamer!
€37,95
Muursticker super Mario om de muur van de kinderkamer mee te decoreren. De loodgieter Mario en zijn broer Luigi zijn op te plakken op de manier die u en uw kind mooi vinden!
€22,95
Muursticker Mario Kart 8 is een ware toevoeging voor de jongenskamer! Het is simpelweg de muurstickers plakken en deze nieuwe Mario Kart muurstickers racen over de muur van de kinderkamer.
€22,95

Mario muurstickers

Mario muurstickers voor op de kinderkamer. Kinderen kennen allemaal Mario wel doordat hij speelbaar werd in de wereldberoemde Mario-games. De vrolijke loodgieter heeft verscheidene bestsellers op zijn naam staan en verkoopt tegenwoordig, zo'n dertig jaar later, nog steeds geweldig met titels als Mario Kart en Paper Mario. Behalve op de spelcomputer, is Mario sindskort ook op de muur te vinden. Op deze pagina vindt u muurstickers van dit immers populaire gamepersonage.  

 

Mario muurstickers aanbrengen

Niet alleen de muurstickers van Mario Kart, maar ook de andere Mario muurstickers racen de muur op. Daarnaast kunnen de muurstickers ook nog op andere, gladde oppervlakken worden geplakt zoals een bureau of een deur. De muurstickers kunnen alleen niet op een muur worden geplakt met een grove structuur of een muur die pas geverfd is, na het schilderen zult u in ieder geval drie weken moeten wachten voordat u de muurstickers kunt opplakken.

Mario's verhaal 

De besnorde Italiaan komt voor in een waslijst aan games, maar in het origineel moet Mario over platformen en door buizen naar het kasteel van Bowser komen, om daar zijn prinses, Princess Peach, te redden. Later kwamen er nog vele spin-offs, waaronder de succeshit Mario Kart. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x