Frozen muurstickers

Sorteren op:

Sale
Olaf Frozen muursticker. Mooie, grote muursticker van Olaf de sneeuwman. Bekend van Disney Frozen.
€30,80 €24,95
Sale
Door dit stickerbehang van Frozen wordt u elke keer verrast wanneer u naar boven loopt. Het lijkt wel of u in Arandelle bent beland met deze prachtige muurdecoratie!
€179,99 €159,99
Sale
Muursticker van Elsa uit Frozen. Met deze grote, levensechte muursticker van Elsa tovert u de kamer van uw dochter om tot een ware droom.
€50,85 €42,95
Sale
Muurstickers van alle Frozen karakters uit de film: Elsa, Anna, Olaf, Sven en Kristoff. De muursticker bestaat uit losse delen en is dus zelf in te delen.
€36,45 €28,95
Sale
Muursticker van Anna uit Frozen. Bestel deze prachtige muursticker vandaag nog en hij zit morgen op de muur van de kamer van uw dochter!
€41,95 €34,95

Frozen muurstickers

Frozen muurstickers. Op deze pagina vindt u prachtige muurstickers van alle personages uit de film Frozen. Frozen is in Nederland op 11 december 2013 in première gegaan en is sindsdien een ongelofelijk groot succes. Sinds het succes van de film zijn de Frozen muurstickers ware bestsellers geworden. Ieder kind wil zijn of haar kamer versieren met muurstickers van Elsa, Anna, Olaf de sneeuwman en Kristoff. En er is nog beter nieuws: er komen zelfs een vervolgen op de eerste Frozen film, Frozen Fever en Frozen 2! Daardoor zal ons assortiment Frozen muurstickers blijven groeien, waardoor u keuze genoeg heeft.

Frozen muurstickers aanbrengen

Een muursticker opplakken is appeltje eitje, er zijn alleen wel een paar dingen waar u even aan moet denken. Allereerst moeten de stickers op een glad oppervlak worden aangebracht, dus geen (grof) gestuukte muur. Muurstickers zijn geschikt voor behang, geverfde muren, ramen, deuren, kasten en zo voorts. Verder is het heel belangrijk dat wanneer u de muur recent geverfd heeft, u minimaal 3 weken wacht voor u de muurstickers opplakt. Wanneer de muurstickers op een net geverfde muur geplakt worden, bestaat de kans dat de muurstickers na enige tijd weer loslaten, wat natuurlijk zonde is!

Frozen de Film

Het eerste dat opvalt tussen onze Frozen muurstickers is dat er twee hele grote tussen zitten van Anna en Elsa. Dit zijn de twee hoofdpersonen in de film. Elsa, de oudste van de twee en tevens troonopvolger van koninkrijk Arendelle, heeft magische krachten. Met deze krachten kan ze alles in ijs veranderen. Toen ze jong waren speelden Elsa samen met haar zusje Anna, maar tijdens het spelen met Elsa's krachten raakt ze haar zusje Anna waardoor zij bewusteloos worden. Wij hebben muurstickers van Elsa, de prinses met de blauwe jurk, en muurstickers van Anna, de andere prinses. Om Anna nog te kunnen redden wordt haar geheugen deels gewist door een trol. Hierdoor leven de zusjes voortaan apart in hetzelfde, kasteel. Op verzoek van de trol worden de magische krachten van Elsa verborgen gehouden voor de buitenwereld. Hierdoor leven de Frozen prinsessen Elsa en Anna een eenzaam bestaan.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x