Dora muurstickers

Sorteren op:

Muursticker Dora. Deze muursticker van de bekende ontdekkingsreiziger Dora bevestigt u gemakkelijk op de muur van de kinderkamer.
€22,95

Dora muurstickers

Dora muurstickers zijn er om de kinderkamer in een handomdraai om te toveren naar een schattige meisjeskamer. Onze stickers zijn niet alleen geschikt voor de muur, maar kunnen ook op andere gladde oppervlakken worden geplaatst, zoals een bureau. Dora en Boots zijn daar met hun kleurrijke uitstraling optimaal voor!

Muursticker Dora opplakken

Muurstickers zijn, zoals in de bovenstaande alinea al is aangegeven, heel snel op te plakken en niet louter voor de muur. Laptops, bureau's, ramen, ze blijven allen niet gespaard. Er zijn dus vele opties mogelijk met de muurstickers. Maar de stickers moeten ook nog bevestigd worden. Er zijn twee belangrijke voorwaarden waar een oppervlak aan moet voldoen om beplakbaar te zijn. Ten eerste moet het een glad oppervlak betreffen, een muur met grove structuur zal een zichtbaar structuur geven in de muursticker. Daarnaast mag er in de eerste drie weken na het verven van een muur geen muursticker op worden geplakt, omdat het product anders los zou kunnen laten door het vocht in de verf. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Hoe u onze muurstickers het best op kan plakken, leest u hier.

Dora the Explorer

Dora is bekend van tv, ze heeft op Nickelodeon haar eigen serie, die Dora heet. Het origineel het Dora the Explorer en komt uit Amerika, later is het in het Nederlands ingesproken. Dora is een ontdekkingsreiziger en tijdens haar avonturen heeft ze altijd haar rugzak en haar vriend boots bij zich. Elke aflevering maken Dora en Boots wel weer iets mee en de kijkers worden interactief betrokken bij de avonturen van de twee ontdekkingsreizigers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x