test banner

Zo maak je van de babykamer een Winnie de Poeh kamer

  • Geplaatst op
  • Door Roy de Regt
  • 0
Zo maak je van de babykamer een Winnie de Poeh kamer

De immers populaire beer Poeh uit de verhalenreeks van A.A. Milne is een prachtige toevoeging voor de kinderkamer. Maar een stap verder is de Winnie de Poeh kinderkamer! Lees meer over deze kinderdroom in dit blog.

Wie kent ze nou niet? De liefdevolle Poeh en zijn vriendjes. We hebben ze allemaal: Poeh, Iejoor, Teigetje, Knorretje en Roe. Ze decoreren de muur in een handomdraai en dat allemaal om de kinderkamer zo mooi mogelijk te maken. De vrolijke vrienden kunnen overal op geplakt worden: de muur, deur of het bureau. En door creatief met de muurstickers te zijn kan een super resultaat worden behaald: een ware kinderdroom! 

Zo'n mooie Poeh-kamer is natuurlijk volledig zelf in te richten, maar wij zouden Muurstickerdirect niet zijn als we u niet enkele aanraders zouden geven. Deze kleinere muursticker is door de vele verschillende onderdelen zeer mooi voor op kleinere of drukkere oppervlakken zoals een bureau of deur. Dan hebben we nog de Winnie de Poeh boomstam muursticker. Perfect voor de muur van de speelkamer en vult de muur gelijk mooi op. De meterbrede boomstam bestaat uit slechts één sticker, dus deze muursticker zit eenvoudig op de muur. 

Daarnaast hebben we nog de ontzettend grote muursticker van Winnie en Teigetje die honing proberen te pakken. En nu we het toch over groot hebben, uw kind kan zichzelf met deze groeimeter muursticker meten, terwijl dit handige product ook de kinderkamer versiert! Twee vliegen in klap met de groeimeters.

Met onze producten zijn allerlei verschillende combinaties mogelijk. Vindt u dat de kamer van uw kind de mooiste Winnie de Poeh kinderkamer is? Stuur dan foto's naar [email protected] en maak kans op een kortingsbon voor muurstickers bij Muurstickerdirect.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »