test banner

Nieuw: stickerbehang!

Nieuw: stickerbehang!

Onze muurstickers zijn super handig om de kinderkamer in een handomdraai te decoreren. Maar voor klanten die de kamer van zijn of haar kind echt een heel thema willen geven hebben wij iets nieuws: stickerbehang. Lees in dit blog meer over de verschillende soorten stickerbehang en hoe dit behang werkt!

Onze rollen stickerbehang zijn een uitvinding voor de ouders die hun kind graag een leuke kamer geven in het thema van hun favoriete tekenfiguur. Het werkt heel eenvoudig. De geleverde rol stickerbehang bestaat uit zeven banen, die uitgeknipt dienen te worden. Deze banen zijn al voorgelijmd en deze lijm wordt geactiveerd door de stukken dertig seconden in een bak water onder te dompelen. Daarna kunt u de banen stuk voor stuk op de muur drukken en glad strijken met uw handen of een spons. Een spons is zeker een aanrader om hierbij te gebruiken zodat de lijm die vaak over de randen loopt gelijk verwijderd kan worden. Doe dit voor alle banen en het resultaat: een prachtige muur!

Net als onze muurstickers zijn er allerlei verschillende soorten stickerbehang verkrijgbaar. Bijvoorbeeld Planes en Cars, maar ook Disney Princess en Mickey Mouse! 

In tegenstelling tot onze muurstickers is het stickerbehang niet meerdere keren te gebruiken, wees dus voorzichtig met het behangen! Als de delen netjes tegen elkaar behangen zijn ziet het er natuurlijk veel mooier uit. Bij het stickerbehang kunnen natuurlijk ook passende muurstickers besteld worden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »