test banner

Nieuw! Mario Kart 8 muurstickers!

Nieuw! Mario Kart 8 muurstickers!

Muurstickers van Mario Kart 8 zijn nu bij ons verkrijgbaar, na het verschijnen van de nieuwste Mario Kart game. Lees in deze blog van alles over de razendsnelle loodgieter en zijn vrienden!

Wie kent die blije Italiaan nou niet?! De populaire loodgieter speelt al meer dan dertig jaar rollen in ruim tweehonderd (!) verschillende games. Door zijn gigantische succes, heeft Mario ook zijn eigen categorie gekregen op Muurstickerdirect.nl. En daar zijn afgelopen week twee nieuwe muurstickers aan toegevoegd.

Het eerste product is de Muursticker Mario Kart 8 groot. Deze muursticker bestaat uit zeven verschillende delen, maar de kern, Mario en zijn kart zelf, bestaan uit slechts één sticker. Dat scheelt veel opplakwerk in vergelijking met andere producten. Deze grote muursticker maakt de muur van de jongenskamer een stuk stoerder en dat voor een prachtige prijs! 

Daarnaast hebben we ook een kleinere Muursticker Mario Kart 8 binnengekregen. Deze kleinere variant bestaat uit meerdere verschillende muurstickers, die op meerdere stickervellen worden geleverd. Niet alleen Mario, maar ook Princess Peach en Luigi scheuren met deze muurstickers over de muur!

De Mario Kart 8 muurstickers zijn allebei voorradig op het moment van schrijven maar de Mario muurstickers zijn wel razend populair! Wees er dus snel bij want op = op!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »