test banner

Nieuw! Groeimeter muurstickers!

Nieuw! Groeimeter muurstickers!

Opgroeien is hartstikke leuk! Je mag en kunt als je groot bent hartstikke veel dingen doen die je als je klein bent misschien helemaal niet mag. Daarom is het ook super leuk om je lengte bij te houden als kind, en dit kan met onze nieuwste producten: groeimeters!

Naast uw kind, worden wij ook steeds groter. Onze voorraad muurstickers breidt uit en we kunnen zo nu en dan weer nieuwe producten aanbieden. Ditmaal hebben we nieuw:
Groeimeter Cars muursticker
Groeimeter Winnie de Poeh muursticker

Deze grote muurstickers worden op de normale wijze opgeplakt, lees hierover meer in mijn eerdere blog. Echter blijft er weinig ruimte over voor de creatieveling. Die zal al meerdere sets moeten combineren, wat weer allerlei leuke combinaties zal opleveren. Een voordeel van deze muurstickerset is dat het makkelijk op de deur past, wat handig is voor mensen met een gestuukte muur of een muur waar niets meer bij kan. 

Misschien zijn Winnie en Cars niks voor de kamer van uw kind. Dat is natuurlijk hartstikke jammer, maar wij bieden nog meer producten aan en wellicht eerdaags meer groeimeters. Houdt ons daarvoor in de gaten op Facebook!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »