test banner

Maak van de kinderkamer een levensechte Planes film!

  • Geplaatst op
  • Door R. de Regt
  • 0
Maak van de kinderkamer een levensechte Planes film!

1 ding is zeker, Planes is een absolute hit onder kinderen en daarom kunt u niet achterblijven! Lees in dit blog snel alle tips voor het omtoveren van de kinderkamer tot een ware Planes slaapkamer!

Planes kamer

Planes muurstickers. Door de populaire Disney films Planes en Planes 2 is ieder kind gek van ze: Dusty en Skipper. Dusty en Skipper zijn twee vliegtuigen die een belangrijke rol binnen deze twee films spelen. Deze blogpost staat in het tegen van Planes muurstickers.

Muurstickers combineren

Wanneer u een nieuwe muursticker aan het uitkiezen bent wordt u al snel geconfronteerd met de keuze voor een grote of meerdere kleine stickers. Persoonlijk zou ik altijd voor een combinatie van beide kiezen. Laat me u uitleggen waarom..

Een grote muursticker als de muursticker van Skipper, is een echte eyecatcher op de muur. Een prachtige, levensgroot vliegtuig van bijna 2 meter op de muur. Daarnaast worden de meeste grote muurstickers geleverd met allerlei kleine accessoires zoals wolkjes en zonnetjes. Als aanvulling op een grote muursticker van Dusty of Skipper kunt u bijvoorbeeld een kleinere muursticker met allerlei Planes vliegtuigen en accessoires aanschaffen. 

TIP: Planes is een spin-off van de populaire Disneyfiguren van Cars. Planes muurstickers zijn daarom ook uitstekend te combineren met Cars muurstickers

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »