test banner

Hoe plak je een muursticker op?

In dit artikel vertel ik u hoe muurstickers op te plakken zijn, op verschillende oppervlakken, en hoe deze na verwijdering nogmaals te gebruiken zijn.

Het klinkt simpel, een muursticker opplakken, maar toch vraagt menig mens zich af waar te beginnen nadat hij of zij een muursticker geleverd hebben gekregen. Muurstickers besteld bij muurstickerdirect.nl worden meestal op meerdere vellen, en bestaan vaak uit meerdere onderdelen. Dat maakt het soms enigzins lastig om een leuke inrichting te vinden, maar daardoor zijn de mogelijkheden van deze producten oneindig. Bij de producten op onze site staan voorbeelden die de leverancier zelf heeft gemaakt, die u zelf na kunt maken, maar de creatieveling kan zelf aan de gang. Handig is dat de muurstickers na aanbrenging meerdere malen te gebruiken zijn, al raden wij het niet aan om deze keer op keer van de muur af te halen. Zo kunt u als u niet tevreden met het resultaat bent het dingen aanpassen of weglaten. 


Het is allicht fijn om te weten, dat als u een foutje maakt, dat dit gemakkelijk weer te herstellen is. Echter weet u nog steeds niet, hoe het opplakken in zijn werking gaat. Wij raden aan allereerst ervoor te zorgen dat het gladde(!) oppervlak stof- en vetvrij is, en de muursticker op kamertemperatuur is. Vervolgens kunt u in gedachte nemen wat centraal moet staan, en wat meer in de achtergrond moet komen, en welke onderdelen bij elkaar horen. Zodra u ongeveer weet hoe het eruit moet zien, kunt u beginnen. U haalt de muurstickers van het vel af, en drukt deze voorzichtig tegen het oppervlak waarop deze moet komen. Als u tevreden bent drukt u, het liefst met een doek, tegen de sticker totdat deze vastzit aan alle kanten. Mocht u niet tevreden zijn over hoe u het heeft opgeplakt, kunt u zonder gevolgen het product weer verwijderen. 


Belangrijk om te weten, is dat wij het aanraden onze producten niet op een gestuukte muur te bevestigen, omdat de structuur altijd een beetje zichtbaar zal zijn, tenzij deze minimaal is. Ook raden wij aan minstens 3 weken na het verven van een muur nog géén muurstickers op te plakken.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »