test banner

Frozen muurstickers

  • Geplaatst op
  • Door Roy de Regt
  • Geplaatst in Frozen
  • 0
Frozen muurstickers

Frozen is dankzij de gigantisch veel bekeken film populair onder de kinderen. Maar waar gaat Frozen nou exact over? Ik vertel u het een en ander over Elsa de sneeuwkoningin en meer van de Walt Disney film.

Walt Disney weet keer op keer populaire animatiefilms neer te zetten, en van deze animatiefilms grote trends te maken. Kijk naar bijvoorbeeld Cars, de Cars spin-off Planes of bijvoorbeeld de veel oudere films van de Disney Prinsessen. Maar Frozen leek een nóg grotere hit. Terwijl het budget van de film over de sneeuwkoningin Elsa en Anna relatief niet heel veel hoger lag, was de opbrengst ongeveer drie keer zo hoog.

Het is ook best goed verklaarbaar, Frozen kan namelijk ook leuk zijn voor jongens én meisjes, terwijl Cars voornamelijk door jongens leuk wordt gevonden. Maar ook is Disney's hit voor alle leeftijden, wat de categorie waar de film door wordt gekeken aanzienlijk groot maakt.

Elsa en Anna maken allerlei avonturen mee met Elsa's magische waarmee ze sneeuw en ijs kan maken, maar soms gaat het ook verkeerd. Elsa raakt Anna bijvoorbeeld een keer, maar alsnog blijven houden de zusjes van elkaar. Maar niet voor lang, zodra Elsa volwassen is en de koningin van het koninkrijk Arandelle wordt, krijgt ze ruzie met Anna omdat Anna met prins Hans wilt trouwen en Elsa dat niet toestaat. 

Naast Elsa en Anna spelen er nog veel meer figuren in de film, waarvan wij muurstickers verkopen. Bijvoorbeeld de vrolijke Olaf en Kristoff, die Anna beschermt tegen de kwade wil van Elsa. 

Naast de film van Frozen, is er ook een single verschenen die we allemaal wel kennen: Let it go. Het lied, gezongen door Elsa in de film en ook populair onder de kinderen, is regelmatig op de radio te horen. Dat maakt de trend helemaal af. Zowel in de bioscoop als op de radio komt u Frozen tegen, en ook op muurstickerdirect.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »